Önvédelem

alfától az omegáig

 • Fizikum

  Sokszor idézik: "ép testben ép lélek". Ma ez azonban megváltozott. Vajon miért?

  Olvass tovább...

 • Lélek

  Ez az a része az embernek, amit ma felelősnek tartunk minden gondunkért és bajunkért. Ugyanakkor szinte alig tudunk róla valamit. Biztos ez?

  Olvass tovább...

 • Elme

  Íme, a nagy kérdés. Mi az elme? Az agyunk? A tudatunk? A gondolataink? Az ember könnyedén elvész a fogalmi meghatározások között. Reménytelennek látszik választ találni, de van egy kis fény az alagút végén.
 • Olvass tovább...


Majdnem minden kultúra és civilizáció a vizet határozza meg a Teremtés-története során az eredetnek. Ha belegondolunk, onnan születünk, abból áll a testünk több mint háromnegyede és képtelenek vagyunk nélküle életben maradni. Ez az amit Mindenki tud. De vajon csak ennyit tud nekünk adni a víz? 

Tovább a HWT oldalra...


 
Anhot
Az ember alapvető tulajdonsága a mozgás. A mozgás nélkül, szinte lehetetlen életben maradni külső segítség nélkül. Mai világunkban azonban ez a képesség egyre kevesebb teret kap. Szinte mindenhol segédeszközök állnak a rendelkezésünkre és a mozgásszegény életmód tömegesen szedi az áldozatait. Elhízás, mozgásszervi megbetegedések, összeomló keringés, cukorbetegség és még folytathatnám a sort. Ugyanakkor létezik egy Mindenki számára elérhető módszer, ami segíteni tud a tökéletes fizikai állapot eléréséhez. Ez az AnTrac.  

 


H.C.F.S.
A holisztikus önvédelem. A civilizációs betegségeket a civilizáció okozza. De vajon a civilizáció, mint megbetegítő tényező hogyan ragadható meg? A civilizáció mely aspektusa az amely a betegségekért felelős? A sűrű népesség? A mesterséges anyagok és a szennyezett környezet? Mind lehetséges. De miért változtatja meg ez mindannyiunk életét? Mert nem vagyunk felvértezve azzal a képességgel, hogy minden körülménnyel és történéssel szemben meg tudjuk védeni magunkat.  Lehet ez ellen tenni valamit?  Igen. És a válasz az A.C.F.S.